Rob Jongkind

Met zijn 61 jaar brengt Rob Jongkind een schat aan ervaring en energie naar de gemeenteraad van Waddinxveen. Als zelfstandig ondernemer met een lange carrière bij Rijkswaterstaat heeft hij diepgaande kennis van mobiliteit en infrastructuur, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor onze gemeente.

Samen met zijn vrouw woont Rob in Waddinxveen, waar ze genieten van het samenzijn nu hun zoon het ouderlijk nest heeft verlaten. Als oprichter van een lokale handbalclub heeft Rob zijn toewijding aan de gemeenschap getoond, zelfs als de club helaas moest worden opgeheven. Zijn energieke aard en vermogen om in oplossingen te denken, maken hem een gewaardeerd lid.

Rob is een pragmatische probleemoplosser die grote vraagstukken snel tot de kern kan brengen. Zijn betrokkenheid bij Waddinxveen blijkt ook uit zijn activiteiten voor Lions Club Waddinxveen Tsuytende, waar hij onder andere speciaalbier promoot en verkoopt, omdat de opbrengst bijdraagt aan goede doelen. In zijn vrije tijd speelt Rob daarnaast graag Padel met zijn vrieden.

Met zijn portefeuilles in verkeer en ruimtelijke ordening, waar hij vanwege zijn werkervaring veel vanaf weet, is Rob vastbesloten om ervoor te zorgen dat Waddinxveen verantwoord groeit en tegelijkertijd een leuke, levendige plek blijft om te wonen en te recreëren. Zijn pragmatische benadering en diepgaande kennis van mobiliteit maken hem de ideale persoon om onze stad vooruit te helpen.

Rob Jongkind is een inspirerende en energieke kracht in de gemeenteraad van Waddinxveen. Laten we samenwerken en zijn visie omzetten in concrete acties om onze stad te laten floreren.