Pauline Schepers- van de Rest

Met haar enthousiasme en positivisme brengt Pauline de frisse wind van vernieuwing naar de gemeenteraad van Waddinxveen. Op 34-jarige leeftijd heeft ze al aardig wat politieke ervaring opgebouwd, die begon als fractieondersteuner bij de VVD in Rotterdam, is actief geweest in de deelgemeente Rotterdam Prins-Alexander en is nu uiteindelijk raadslid in ons prachtige Waddinxveen.

Sinds 2020 noemt Pauline Waddinxveen haar thuis, nadat ze haar geliefde Rotterdam heeft verlaten. De aanblik van de Gouwe, gecombineerd met de uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer, de fiets en de auto, maakten Waddinxveen voor haar de ideale plek om te wonen. Ze woont er samen met haar man Wil en haar twee jonge kinderen.

Pauline heeft een drukke combinatie van politiek, werk als docent-onderzoeker op het gebied van digitale transformatie en haar gezinsleven. In haar schaarse vrije tijd ontsnapt Pauline graag aan de dagelijkse hectiek door te wandelen of te gaan sporten, zoals ze wekelijks doet bij Bootcamp Waddinxveen. Ze geniet van lekker eten en drinken, bij voorkeur in de buitenlucht op een gezellig terras.

Als raadslid in de gemeenteraad van Waddinxveen heeft Pauline een belangrijke rol in het bevorderen van duurzaamheid. Ze deelt de overtuiging dat we zuinig moeten zijn op onze aarde en de beschikbare ruimte in Waddinxveen. Haar portefeuille omvat ook jeugd, afvalbeheer en het gebied sleutelkwartier. Ze is vastbesloten om Waddinxveen bruisend en levendig te maken, met verschillende activiteiten voor alle inwoners. Pauline koestert het bloeiende verenigingsleven dat onze gemeente rijk is. Als afgevaardigde namens de Waddinxveense raad naar de programmaraad van de Groene Hart Rekenkamer draagt Pauline bij aan het waarborgen van transparantie en verantwoording in onze gemeente.