Mick Kreefft

Met jeugdige energie en een scherpe focus op gemeentelijke zaken, speelt Mick een belangrijke rol in de gemeenteraad van Waddinxveen. Op 30-jarige leeftijd brengt hij een frisse blik en een schat aan ervaring mee als adviseur op het gebied van aanbesteden en contractmanagement.

Mick heeft sinds april 2021 zijn thuis gevonden in Waddinxveen, na 24 jaar in Zoetermeer te hebben gewoond, en daarvoor in Utrecht. Zijn reis heeft hem door verschillende gemeenschappen geleid, en nu zet hij zich in voor onze stad met vastberadenheid en toewijding.

Zijn betrokkenheid bij de gemeenschap is duidelijk zichtbaar als voorzitter van de lokale VVD, en eerder in het bestuur van de VVD Zoetermeer. Hij is een actieve en toegewijde politieke kracht, die streeft naar positieve verandering in onze gemeente

Buiten zijn politieke verantwoordelijkheden heeft Mick een scala aan persoonlijke interesses en hobby's. Hij deelt zijn liefde voor auto's, voetbal, padel en geschiedenis graag met anderen. Zijn veelzijdige interesses weerspiegelen zijn enthousiaste en levendige persoonlijkheid.

Mick heeft een duidelijke visie voor Waddinxveen: hij streeft naar een gezonde, sportieve gemeente met de laagste lasten in de regio voor onze inwoners. Deze ambitie weerspiegelt zijn toewijding aan het welzijn van onze stad en haar inwoners.

Als commissielid M&F en lid van de Auditcommissie draagt Mick bij aan belangrijke beslissingen en het waarborgen van financiƫle verantwoordelijkheid binnen de gemeenteraad.

Mick is een inspirerend en toegewijd lid van de gemeenteraad van Waddinxveen, wiens jeugdige energie en ervaring een waardevolle aanvulling zijn. Laten we samenwerken en zijn visie omzetten in concrete acties om onze gemeente te laten gedijen en bloeien.