Samen komen we deze moeilijke periode te boven

Eind februari is het coronavirus in Nederland opgedoken, nadat in verschillende landen zoals China en Italiƫ het virus al was uitgebroken. Sindsdien zijn er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Het RIVM en het kabinet werken nauw samen om Nederland veilig te houden.

De genomen maatregelen hebben echter een grote impact op iedereen. Het is goed om te zien dat er in Waddinxveen zoveel mooie initiatieven zijn bedacht om onze buren te helpen. De ouderen in Waddinxveen kregen verschillende keren bloemen, voor kinderen werd een berenjacht georganiseerd en mensen hebben zich aangeboden om hun buren te helpen door bijvoorbeeld de boodschappen te doen. Ook de VVD Waddinxveen heeft zijn steentje willen bijgedragen. Zo hebben we onder andere kaarten geschreven voor de bewoners van Souburgh en een tasje met fruit aangeboden aan alle de basisscholen en kinderdagverblijven. 

Wij bedanken iedereen die zich op zijn of haar manier inzet voor Waddinxveen. Blijf gezond. Samen komen we deze moeilijke periode te boven.