Ondernemerscafé

Waddinxveense ondernemers die met Thierry Aartsen (VVD Tweede Kamerlid) willen praten kunnen donderdag 25 juni hun slag slaan. De lokale VVD verzorgt namelijk een politiek e-café.

De gevolgen van de coronacrisis en hoe verder te gaan nu het kabinet versoepelde maatregelen heeft vastgesteld, zorgt voor de nodige dilemma's en vraagtekens bij ondernemers. Hoe gaan (horeca)ondernemers om met het coronaproof maken van hun bedrijf? Hoe werkt de Haagse (inkomen)regelingen?

In Waddinxveen hebben de lokale VVD'ers deze zorgen en vragen ook veel gehoord. Wij snappen heel goed dat die vragen bij ondernemers leven.  Om die reden hebben wij onze Haagse collega Aartsen, woordvoerder MKB & Horeca in de Kamer, gevraagd om met de Waddinxveense ondernemers te spreken.

Dat gebeurt tijdens een politiek e-café. Vanaf 20.00 uur kunnen de belangstellende ondernemers via Zoom hun vragen stellen en hun zorgen uiten. De 'inloop' is vanaf 19.30 uur. 

Wil je hier aan meedoen, meld je dan voor donderdag 25 juni 12.00 uur aan. Dat kan door een mail te sturen naar a.vanderploeg@waddinxveen.nl