Dag van de ondernemer.

Ook dit jaar heeft de VVD Waddinxveen extra aandacht willen besteden aan de ondernemer van Waddinxveen. Een aantal leden van de fractie zijn op bezoek geweest bij 3 lokale bedrijven om hen te bedanken voor hun inzet.

dEP

dEP is een full-service ontwerp- en installatiebureau voor licht, geluid, beeld en elektrotechniek, gevestigd in Waddinxveen. Het is de trendsettende sfeerontwerper van gastvrije ruimtes. dEP vertaalt techniek naar beleving. Met een goed doordacht ontwerp voor verlichting, geluid en beeld creëren we de juiste sfeer in een gastvrije ruimte. Een plek waar mensen zich thuis voelen of juist iets speciaals ervaren. Samen met onze opdrachtgevers maken we daar een plan voor.

Het bedrijf heeft inmiddels 30 jaar ervaring met het realiseren van projecten in restaurants, discotheken, hotels, winkels, ziekenhuizen, scholen, kantoren en musea. Ze verzorgen het hele traject: van ontwerp tot complete technische installatie. Desgewenst ontwerpen we maatwerkoplossingen of ‘total experiences’ voor hun klanten.

dEP vindt het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen: met onze eigen vakmensen, onze opdrachtgevers en andere partners. In hun visie is creativiteit gebaat bij een klimaat van toewijding, betrokkenheid, openheid en vertrouwen. Daar investeren zij in.


TekstUeel communicatie 

De naam ‘TekstUeel – communicatie’ doet vermoeden dat zij vooral teksten schrijven, maar niets is minder waar. Ze helpen bedrijven en organisaties met allerlei communicatie en marketing vraagstukken. Dat doen weze met praktische plannen en creatieve communicatiemiddelen. TekstUeel communicatie organiseert evenementen, voeren complexe marketingprojecten uit en detacheren professionals bij verschillende klanten. Sommige diensten voeren ze uit onder hun merknamen: VisUeel – marketing, FlexUeel – detachering en EventUeel – evenementen.

TekstUeel – communicatie organiseert, verbindt, schrijft, visualiseert, verbeeldt en begrijpt.


Hotel Restaurant de Unie

Ons Waddinxveense hotel is een gezellig en gastvrij hotel met vriendelijk personeel en sinds 1937 een begrip in Waddinxveen en omgeving. Het monumentale pand herbergt 16 kamers, een restaurant, bar en gezellig buitenterras, maar ook zalen die van alle faciliteiten zijn voorzien. Midden is de corona crisis hebben twee medewerkers van het hotel het dappere besluit genomen een doorstart te willen maken, nadat het hotel in zwaar weer terecht kan. De VVD is erg blij met deze inzet en hoopt dat het restaurant weer zo snel mogelijk open kan.